La JSC denuncia la xenofòbia del President Torra

0
389

L’organització juvenil publica un vídeo en defensa de la diversitat d’orígens, llengües i pensaments de la societat catalana.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha valorat molt negativament la investidura de Quim Torra com a nou President de la Generalitat, càrrec que consideren que li ve gran a algú que menysprea a més de la meitat de la societat a qui pretén governar.

Amb un vídeo en el que comença amb les següents paraules de Torra…

“Ara mires al teu país i tornes a veure parlar les bèsties. Però són d’un altre tipus. Carronyaires, escurçons, hienes. Bèsties amb forma humana, tanmateix, que glopegen odi. Un odi pertorbat, nauseabund, com de dentadura postissa amb verdet, contra tot el que representa la llengua.”

…. la JSC ha volgut denunciar el pensament xenòfob i supremacista del nou president, qui considera bèsties a qui no pensen com ell, i posar en valor la Catalunya que entre tots i totes hem construït. Els i les joves socialistes, en aquest sentit, volen mostrar el seu orgull per les “bèsties” que volen una entesa entre els diferents pobles d’Espanya, les “bèsties” que viuen a Catalunya i parlen el castellà o qualsevol altra llengua, i les “bèsties” arribades d’altres indrets d’Espanya i que han contribuït a aixecar Catalunya amb el seu esforç i treball.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here