La JSC celebra l’Escola de Formació Guillermo Vidaña dos anys després

0
85

Després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia, la Joventut Socialista de Catalunya torna a celebrar la seva Escola de Formació d’estiu Guillermo Vidaña a la localitat de Vilobí d’Onyar que va acollir durant tot el cap de setmana gairebé a 150 militants de l’organització. L’Escola de Formació va començar el divendres i va finalitzar ahir al mig dia. Durant tot el cap de setmana van assistir diferents representants polítics que van realitzar les formacions pertinents.

L’Escola de Formació Guillermo Vidaña de la Joventut Socialista de Catalunya celebrada aquest cap de setmana a Vilobí d’Onyar (Girona) va reunir a diferents militants de tot el territori català en unes jornades formatives que van servir per reforçar ideològicament i orgànicament l’organització que està a punt per encarar les pròximes eleccions municipals.

Les polítiques juvenils, municipalisme, feminisme i la seguretat, entre altres, han estat les principals temàtiques de les diferents formacions fetes durant aquest cap de setmana. Les diferents xerrades formatives van ser dutes a terme per diferents representants polítics socialistes. Entre altres, l’Escola de Formació va comptar amb el President Montilla, la delegada del Govern d’Espanya, Maria Eugenia Gay, l’eurodiputat Javier López, el diputat al congrés Arnau Ramírez, la diputada al Congrés Sónia Guerra o el diputat a l’Assemblea de Madrid Santiago Rivero.

La Cloenda de l’Escola de Formació va comptar amb la presència del primer secretari del PSC i president del Grup parlamentari del PSC al Parlament, Salvador Illa i del primer secretari de la JSC, Ot Garcia. Illa va posar en valor la presència de la JSC al món municipal i va recalcar la importància de continuar treballant plegat i plegades en la construcció d’una alternativa progressista a l’actual Govern de la Generalitat.

La Joventut Socialista de Catalunya es reforça i es prepara internament per seguir aportant propostes que millorin la vida dels i les joves especialment en l’àmbit municipal.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here