Joves amb Nord

0
271

La nova executiva del Barcelonès Nord

(Català/Castellano):

Divendres 25 d’octubre, la JSC Barcelonès Nord acaba de realitzar un Congrés Extraordinari i de configurar una executiva molt jove, amb empenta, programa, idees i molt de Nord. Aquesta nova etapa serà liderada per Álvaro Rodilla com a Primer Secretari, Albert Garrit com a Secretari d’Organització completen una executiva de 10 companys (5 nois i 5 noies). Un equip que es proposa posar de relleu l’importància de la comarca a nivell geogràfic, social, cultural i econòmic dins i fora de Catalunya.

I farà pivotar la seva acció política en tres grans eixos: drets generacionals d’una generació que es mereix més futur del que es trobarà si no lluitem; model federal d’España on entenem bàsic el diàleg amb la resta del Estat, l’enteniment i la construcció d’un país més fraternal, just i social. I la formació i pedagogia política, fomentant des de ben joves el que creiem ha de ser ” l’estil de política” que faci reprendre la confiança en la política nacional i en general.

La nova executiva queda de la següent manera:

Primer Secretari i Secretari de Política Municipal, Álvaro Rodilla
Secretari d’Organització i Secretari de LGTB, Albert Garrit
Secretària de Polítiques d’Igualtat i adjunta a Organització, Niobe Portero
Secretària d’Acció Política i Canvis Socials, Judith Cid
Secretària de Comunicació, Alexandra López
Secretària de Cooperació i adjunta a Formació, Vicky Sampedro
Secretària de Sociolaboral i adjunta a Acció Política, Natalia Concha
Secretari de Formació i adjunt a Política Municipal, Adrián Díaz
Secretari de Documentació i Estudis i adjunt a Comunicació, Adrià Gallardo
Secretari de Associacionisme Juvenil i Universitats, Sergio Pozo

#JovesambNORD
@JSCbcnnord

SUMA’T AL NORD

Jóvenes con Norte, la nueva ejecutiva de la JSC BarcelonèsNord

Viernes 25 de octubre, la JSC-BarcelonèsNord acaba de celebrar un Congreso Extraordinario y configurar una ejecutiva muy joven, con empuje, programa, ideas y mucho norte. Esta nueva etapa será liderada por Álvaro Rodilla como Primer Secretario, Albert Garrit como Secretario de Organización completando una ejecutiva de 10 compañeros (5 chicos y 5 chicas). Un equipo que se propone poner de relieve la importancia de la comarca a nivel geográfico, social, cultural y económico dentro y fuera de Cataluña.

Y hará pivotar su acción política en tres grandes ejes:

Derechos generacionales de una generación que se merece más futuro del que nos encontraremos si no luchamos; modelo federal de España donde entendemos básico el dialogo con todo el Estado, el entendimiento y la construcción de un país más fraternal, justo y social. Y la formación y pedagogía política, fomentando desde bien jóvenes lo que creemos deben ser la práctica y ‘estilo político’ que haga retomar la confianza en la política nacional y en general.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here