Diàleg, també juvenil.

0
59

Avui s’està celebrant a Barcelona una taula de diàleg entre el Gobierno de España i el Govern de la Generalitat, abans de començar, ja hem pogut veure les discrepàncies internes a les quals estem acostumats i acostumades per part dels partits que ostenten la Generalitat.

Davant d’un diàleg sincer i un conjunt de propostes i inversions plantejades per part del govern de Pedro Sánchez, hem pogut veure com Junts per Catalunya intentava boicotejar la taula de diàleg proposant a membres que el mateix president de la Generalitat no anava a acceptar.

Aquest fet demostra un cop més la necessitat de confrontació que té gran part de l’independentisme, que únicament busca la seva pròpia supervivència davant d’un projecte ple d’eslògans però buit de contingut. Catalunya queda per a ells i elles en un segon pla, l’objectiu és seguir mantenint un relat que porta desgastant-se més de deu anys.

En l’actual situació de crisi en la que encara estem immersos i immerses, és essencial deixar de banda metes i promeses que tapen el que realment importa que és treballar conjuntament totes les administracions per no deixar a ningú enrere i reforçar els serveis públics que tant han estat malmesos amb les retallades d’anys enrere.

El jovent no som l’excepció, estem encara patint les conseqüències de la crisi econòmica i no podem permetre’ns mirar cap a un altre costat o diluir les forces en disputes que divideixen i aprofundeixen les desigualtats. Per això la JSC mantenim la proposta de fer una taula de diàleg juvenil entre les principals organitzacions polítiques juvenils de Catalunya.

Necessitem un espai de retrobament, sense intermediaris i on acordar línies d’actuació conjuntes. El jovent català no pot esperar més ni seguir veient com les disputes entre les organitzacions, únicament centrades en models territorials, eviten el debat profund sobre la situació que patim.

JSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here