Conferència sobre Europa

0
240

Organitzem conferència: Hope and Change for EUROPE

La Joventut Socialista del Barcelonès Nord organitza una conferencia per tractar questions d’Europa. Sota el títol ‘Hope & Change for Europe’.

La conferència serà a les 18:45 a la biblioteca pública Salvador Cabré a Santa Coloma de Gramenet (davant sortida metro Singuerlín L9). Amb els ponents Nuria Parlón, Alcaldessa de Santa Coloma i Primera Secretària PSC-SantaColoma, Esther Niubó Secretària Política Europea PSC i Álvaro Rodilla Primer Secretari JSC-BarcelonèsNord i JSC-SantaColoma.

‘Esperanza y Cambio para Europa’ (‘Hope and Change for Europe’). Així és com la nova executiva #JovesambNORD vol es tituli la conferència, perquè aquesta unió europea no ens agrada. És tecnocràtica, gens social, poc eficient i solidària; i la volem canviar. Tenim idees i propostes que fer.

A més, com ens sentim europeus i estem amoïnats per aquesta Europa, iniciem cercle de actes, xerrades i accions mirant cap a una altra Europa que acabarà en un viatge que organitzarem des de @JSCbcnnord per conèixer el Parlament Europeu a Brussel·les. Us animem, i informarem, a venir a tot plegat!! #HopeandChange!!

#JovesambNORD
@jscbcnnord

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here