Aprobada la resolució “EL FEMINISMO ES ABOLICIONISTA”.

0
687

 

Aquest cap de setmana en el Consell Nacional de la JSC celebrat a Terrassa s’ha aprovat una resolució a favor del moviment #FueraPuterosDel8M i la denúncia en contra del  proxenetisme en els espais feministes presentada per part dels joves del Barcelonès Nord.

La resolució treballada per part de la secretaria de feminisme, mostra el suport de la JSC a les entitats abolicionistes que van ser silenciades en les diferents assemblees feministes per preparar el 8M. Per una altra banda, també denunciem el fet de que s’hagi acceptat l’adhesió d’APROSEX a la vaga, associació que ofereix cursos sobre fel·lacions i com ser una millor prostituta a la seva web, i que està relacionada amb el pseudeosindicat OTRAS.

Després d’aquests últims esdeveniments, des de la Joventut Socialista demostrem la nostra preocupació sobre com s’està desenvolupant l’esdeveniment més important de l’any
per a les dones. Creiem que el feminisme i el 8M no poden silenciar l’abolicionisme, el moviment feminista ha de lluitar pels drets humans de totes les dones. I d’aquesta manera deixem ben clar que en les trobades i espais feministes no tenen lloc les defensores i les portaveus del proxenetisme i dels puteros.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here