PAU PER UCRAÏNA

0
45

Davant les actuacions que s’han dut a terme a Ucraïna des d’ahir dijous, la Joventut Socialista de Catalunya no es pot mantenir al marge, d’aquesta forma donem el nostre suport al manifest realitzat pels i les companyes de la YES. Així, condemnem les accions Russes que s’han produït aquests dies, que van en contra de la pau i sobirania de l’estat Ucraïnès. Rússia d’aquesta forma, actuant obertament en contra del dret internacional, ha de retirar la presència militar i posar fi a les accions bèl·liques que estan duent a terme al territori d’Ucraïna.

La JSC confiem en la resolució diplomàtica i dialogada, per això, demanem a la Unió Europea i l’OTAN, que actuïn de forma ràpida, contundent i justa, aplicant totes aquelles mesures que siguin necessàries per evitar que aquestes violacions per part de Rússia es continuïn produint.

D’aquesta manera, fem una crida a la Unió Europea perquè:

  • Proporcioni l’ajuda humanitària i l’assistència financera de forma urgent
  • Millori la cooperació en matèria de seguretat, inclòs el Fons Europeu per la Pau
  • Continuï permetent als ucraïnesos entrar a la UE sense visats i d’aquesta manera, accelerar els processos d’asil a Refugiats ucraïnesos

La JSC considerem essencial la gestió urgent d’aquesta crisi per part de la Unió Europea. D’això depèn el nostre futur i el futur dels i les ciutadanes d’Ucraïna. No podem permetre que aquestes violacions injustificades es produeixin, posant en perill les vides dels ciutadans i joves.

La nostra societat actual s’ha de sustentar en la Pau i en la lluita per un futur millor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here