Barcelonès Nord

Congrés de la JSC del Barcelonès Nord

Aquest dissabte la JSC del Barcelonès Nord ha celebrat el seu III Congrés de Federació a l'Agrupació de Sant Adrià de Besòs

Sant Adrià de Besòs, 19 de maig de 2012

 

La Joventut Socialista del Barcelonès Nord ha celebrat aquest dissabte el IIIè Congrés de l'organització després del Congrés Nacional de la JSC, tal i com marquen els seus estatuts.

L'inauguració del Congrés va ser a càrrec de l'Álex Pastor, Primer Secretari del PSC de Badalona i ex-Primer Secretari de la JSC del Barcelonès Nord. Pastor va destacar la importància de passar per l'organització juvenil per entendre com funciona la política i va destacar el valor fonamental que va suposar el seu pas per la JSC per consolidar-se com a polític.

Després de la inauguració, el Primer Secretari de la Federació, Hugo Ferrer, va presentar l'informe de gestió on va destacar els principals actes duts a terme durant el mandat de l'executiva sortint: trobada de joves alcaldables, acte metropolità sobre mobilitat, escoles de formació, cine-fòrums, concerts i altres moltes activitats amb un alt contingut polític i formatiu. Aprovat per unanimitat l'informe de gestió, després de les intervencions dels primers secretaris de les 4 agrupacions de la Federació, es va passar a presentar la candidatura de nova executiva.

La nova executiva va ser aprovada en votació secreta en urna pel 100% dels militants de la Federació i està composada pels següents membres:

Primer Secretari: Hugo Ferrer
Viceprimer Secretari: Marc Estudillo
Secretari d’Organització: David Girón
Adjunt a Organització i Secretari de Mobilització: Álvaro Rodilla
Secretari de Formació: Pau Blasco
Secretària d’Acció Política: Judit Cid
Secretari d’Acció Social: Daniel Mulero
Secretària d’Igualtat: Niobe Portero
Secretari de Sociolaboral i Moviments Socials: Maria Duarte
Secretari de Convivència i Nova ciutadania: Ikram Dalouh
Secretària de Comunicació i Acció a la Xarxa: Alexandra López
Secretari d’Associacionisme: Albert Garrit
Adjunt a Associacionisme: Aitor Blanes

Les agrupacions també van presentar 5 resolucions sobre ocupació juvenil, educació, economia i Europa, contra la xenofòbia i contra les retallades.

La cloenda del Congrés va ser a càrrec de Jordi Serra, Primer Secretari del PSC Barcelonès Nord, Javi López, Primer Secretari de la JSC i Hugo Ferrer, nou Primer Secretari de la JSC del Barcelonès Nord.