Barcelonès Nord

Acte amb els 5 alcaldables de la Federació

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) va organitzar dissabte un acte amb els cinc candidats i candidates del Barcelonès Nord

La JSC del Barcelonès Nord va organitzar dissabte 9 d'abril un acte on van participar els cinc candidats i candidates del PSC a les eleccions municipals dels municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana.

La trobada va tenir lloc aquest dissabte, 9 d’abril a les 18.00 hores, al Centre Cívic Can Cabanyes, a la Rb. de Sant Joan, 59-57 de Badalona. Per primer cop, els i les alcaldables del PSC es van trobar en un acte obert per debatre sobre el lideratge polític, els reptes de futur i la proposta socialista. Van assistir els 5 candidats: Jordi Serra (Badalona), Núria Parlon (Santa Coloma de Gramenet), Sito Canga (Sant Adrià de Besòs), Jordi Ràmia (Montgat) i Ester Pujol (Tiana).

Aquesta activitat formava part de l’escola de formació que cada any organitza la JSC del Barcelonès Nord. En aquesta edició el lema va ser “Socialisme i municipis: més necessaris que mai!”. Del programa va destacar també una taula per parlar sobre els programes electorals dels cinc municipis. L’acte es va fer al centre Polidor de Sant Adrià de Besòs (al costat de la Biblioteca Municipal) a les 11 del matí del mateix dissabte.