La JSC participa al Congrés del PES a Madrid

0
372

Aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat a Madrid el Congrés del Partit dels Socialistes Europeus (PES), que ha ratificat Frans Timmermans com a candidat comú dels socialistes i demòcrates europeus, i que ha aprovat el manifest per a les properes eleccions al Parlament Europeu del 26 de maig.

La JSC ha enviat una delegació de 25 companyes i companys que han participat a les diferents reunions i conferències que s’han organitzat, encapçalades pel Primer Secretari Arnau Ramírez, la Viceprimera Secretària Judith Riera, el Secretari d’Organització Ot Garcia, i el Secretari de Política Internacional Enric López.

Aquest Congrés ha comptat amb la participació de nombrosos líders de la família socialdemòcrata europa, com els Primers Ministres de Portugal i Suècia, les líders socialdemòcrates d’Àustria i Alemanya, i el President del Govern d’Espanya Pedro Sánchez. El PES proposa un nou contracte social per a Europa, que garanteixi una Europa per a la majoria, ecologista, lliure, democràtica, feminista, unida, i amb igualtat d’oportunitats.

El Primer Secretari, Arnau Ramírez, ha manifestat que “és un orgull que la JSC participi massivament en aquesta trobada socialista europea. La JSC ha estat sempre i està compromesa amb el projecte socialista europeu, que és garantia del progrés i la millora de la qualitat de vida dels i les joves de Catalunya. Des de la JSC continuarem treballar per construir una majoria progressista a les institucions europees el proper 26 de maig.”

El Secretari de Política Internacional, Enric López, ha expressat que “aquestes eleccions europees son transcendentals per al futur del projecte de la UE. Els i les socialistes sortim a guanyar les properes eleccions generals, municipals i europees per aturar el tripartit de dretes de PP, C’s i Vox i els seus aliats europeus de Le Pen i Salvini. Només amb una Europa unida, social i feminista podrem donar resposta als reptes comuns que avui ens interpel·len amb urgència.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here