La JSC demana a Quim Torra que exerceixi les seves competències amb la mateixa energia amb la qual critica la dels altres

0
103

Avui hem sabut gràcies al programa Planta Baixa de TV3 que el Govern de Quim Torra tan sols ha fet 32 de les 170.000 proves PCR que va prometre que faria en 6 setmanes als centres de recerca.

Durant la crisi de la Covid el president de la Generalitat ha centrat totes les seves energies en criticar al Govern d’Espanya, i no li han quedat forces ni temps per exercir les seves pròpies competències. Ho hem pogut veure amb la pèssima gestió a les residències de la Gent Gran, on han mort moltíssimes persones i on han faltat molts recursos humans i materials. Ho hem vist a l’hora de fer complir el confinament que tant reclamaven. Ho hem vist a l’hora d’anunciar mesures com el breu període de gratuïtat per a joves al transport públic setmanes després de l’inici del confinament. I ho hem vist en infinitat de rodes de premsa del Govern on els consellers i conselleres s’han dedicat més a fer el ridícul comparant mascaretes amb el 1714 o delirant afirmant que en una Catalunya independent no haurien mort tantes persones.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) exigeix al president Torra que deixi d’humiliar als catalans i les catalanes i que dediqui, com a mínim, el mateix temps que inverteix a criticar als altres a exercir amb responsabilitat les seves competències.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here