Governar per a la gent

0
207

Avui 01 de setembre, es posa en marxa una de les mesures més importants que ha posat en marxa el govern de Pedro Sánchez.

Avui els i les joves de Catalunya, i els no tan joves també, podem adquirir abonaments de Rodalies gratuïts i alhora podem comprar una T-Jove al 50% del preu que tenia fins ara, i això no és casual.

El govern de Pedro Sánchez ha decidit amb molt encert que les conseqüències tant de la invasió russa a Ucraïna com de l’increment de la inflació provocat per la crisi de la covid19 que estem patint, no la paguem els de sempre i per tant sigui una sortida justa, i el repte no és fàcil.

Avui es posa en marxa una mesura econòmica que permetrà que moltes i molts de nosaltres puguem gaudir dels desplaçaments garantits sense que això suposi un esforç per a les nostres butxaques. Una mesura que mostra la voluntat del Govern d’Espanya de donar resposta a la crisi amb ajudes directes, bonificacions i mesures econòmiques que impedeixen que les persones més vulnerables i la població en general, es quedin enrere.

És una bona notícia que els i les joves de Catalunya puguem comprar la T-Jove a meitat de preu, com també és una bona notícia poder moure’s per Catalunya en Rodalies de forma gratuïta.

El govern de l’estat governa per a la gent. Els i les socialistes estem al costat de la gent, dels nostres, dels qui més ho necessiten.

Marc Guallar García

Secretari d’Acció Metropolitana

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here