El president Sánchez anuncia la creació d’un bo per als joves de 250 euros mensuals per facilitar l’emancipació

0
72

Avui el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha anunciat la creació d’un xec de 250€ mensuals per a joves amb rendes inferiors a 23.725 euros a l’any i afecta a persones entre 18 i 35 anys. El conjunt de la inversió social que acompanyarà la mesura, es xifra en més de 2.000 milions d’euros.

Aquesta mesura entra en el pla especial per a l’emancipació dels i les joves, i s’integrarà en els nous Pressupostos Generals de l’Estat i a la nova llei d’habitatge que es pretén aprovar. L’objectiu del Govern Sánchez, és acompanyar al jovent en la seva emancipació, i avançar l’edat d’emancipació al conjunt de l’Estat, que actualment es troba molt lluny de la mitjana europea, situada entorn els 26 anys.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya celebrem aquesta aposta real per un dels problemes que portem denunciant en aquests darrers anys i que està present no només a Catalunya, sinó al conjunt de l’Estat. Demanem a la Generalitat de Catalunya que es posi en marxa en la mateixa direcció que el Govern de l’Estat i posi al centre, d’una vegada per totes, les problemàtiques del jovent català.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here