Barcelonès Nord

JSC-Santa Coloma s’afegeix a la recollida d’aliments

No podem oblidar a aquelles persones que estan patint les pitjors conseqüències de tota aquesta situació de crisi econòmica

No podem oblidar a aquelles persones que estan patint les pitjors conseqüències de tota aquesta situació de crisi econòmica.


Per això, l'Agrupació del PSC de Santa Coloma de Gramenet ha organitzat, col·laborant amb el Banc d'Aliments, una recollida d'aliments per tal d'ajudar als més necessitats. Aquesta recollida s'ha previst per a la setmana del 22 al 26 d'Octubre, dates en las que s'obriran les portes de l'Agrupació de 9 a 12 h als matins i de 17.30 a 20.30 a les tardes.


Des de JSC Santa Coloma ens volem sumar a aquesta iniciativa i demanem la col·laboració de la ciutadania colomenca per a la campanya d'aliments a la qual ja s'hi han adherit diverses entitats de la nostra ciutat.


Aquells que estiguin interessats a col·laborar en aquesta bona causa ens poden fer arribar els seus aliments a la seu del partit que es troba a l'Avgda. Generalitat, 5, 2a Planta.


Els aliments més necessaris en aquest moment, segons el Programa d'Aliments de Santa Coloma, són els paquets de llegums seques (llenties, cigrons, mongetes...), oli de girasol, els potets de bebé (verdura, fruites, etc.). Es recomana que dins de la possibilitat s'aportin productes de marques “blanques”, ja que són més econòmics.

Primer Secretari JSC-SantaColoma
Secretari de Moviments Socials JSC-SantaColoma
 

Documents adjunts